Venetiaanse maskers

Sorteren op

63.750 - Colombina nuvola grezzo wit

Oogmasker Colombina nuvola grezzo in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.753 - Colombina nuvola madras (assorti)

Oogmasker Colombina nuvola madras in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.762 - Colombina joker gesso (assorti)

Oogmasker Colombina joker gesso in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.802 - Colombina kre (assorti)

Oogmasker Colombina kre in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.804 - Colombina grezza wit

Oogmasker Colombina grezza in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.805 - Colombina musica (assorti)

Oogmasker Colombina musica in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.807 - Colombina sinfonia goud

Oogmasker Colombina sinfonia in goud. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.809 - Colombina punta grezza wit

Oogmasker Colombina punta grezza in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.810 - Colombina punta star (assorti)

Oogmasker Colombina punta star in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.811 - Colombina punta Mozart (assorti)

Oogmasker Colombina punta Mozart in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.815 - Colombina onda grezza wit

Oogmasker Colombina onda grezze in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.816 - Colombina onda star (assorti)

Oogmasker Colombina onda star in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.817 - Colombina onda Mozart (assorti)

Oogmasker Colombina onda Mozart in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.831 - Colombina Iris (assorti)

Oogmasker Colombina Iris in zwart/goud en zwart/zilver. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden of zilveren details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.832 - Colombina gesso (assorti)

Oogmasker Colombina gesso in een verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.833 - Colombina Mozart (assorti)

Oogmasker Colombina Mozart in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.834 - Colombina morte

Oogmasker Colombina morte in wit/zwart. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.835 - Colombina mamo (assorti)

Oogmasker Colombina mamo in een verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.836 - Colombina madras (assorti)

Oogmasker Colombina madras in een verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.840 - Gatto grezzo wit

Oogmasker Gatto grezzo in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.841 - Gatto ricamo berta assorti

Oogmasker Gatto ricamo berta in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.849 - Gatto morte

Oogmasker Gatto morte in wit/zwart. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.850 - Volto ricamo arcobaleno bianco (assorti)

Masker Volto ricamo arcobaleno bianco in wit met verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.851 - Volto gesso (assorti)

Masker Volto gesso in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).