Venetiaanse maskers

Sorteren op

63.750 - Colombina Nuvola grezzo wit

Oogmasker Colombina Nuvola Grezzo uitgevoerd in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.753 - Colombina Nuvola Madras assortie

Oogmasker Colombina Nuvola Madras uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.761 - Colombina Joker Musica assorte

Oogmasker Colombina Joker Musica uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.762 - Colombina Joker Gesso assortie

Oogmasker Colombina Joker Gesso uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.802 - Colombina Kre assorti

Oogmasker Colombina Kre uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.804 - Colombina Grezza wit

Oogmasker Colombina Grezza uitgevoerd in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.805 - Colombina Musica assorti

Oogmasker Colombina Musica uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.807 - Colombina Sinfonia goud

Oogmasker Sinfonia uitgevoerd in goud. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.809 - Colombina Punta Grezza wit

Oogmasker Punta Grezza uitgevoerd in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.810 - Colombina Punta Star assorti

Oogmasker Punta Star uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.811 - Colombina Punta Mozart assorti

Oogmasker Punta Mozart uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.815 - Colombina Onda Grezza wit

Oogmasker Colombina Onda Grezze uitgevoerd in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.816 - Colombina Onda Star assorti

Oogmasker Colombina Onda Star uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.817 - Colombina Onda Mozart assorti

Oogmasker Colombina Onda Mozart uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.831 - Colombina Iris assorti

Oogmasker Iris uitgevoerd in zwart/goud en zwart/zilver. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden of zilveren details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.832 - Colombina Gesso assorti

Oogmasker Colombina Gesso uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.833 - Colombina Mozart assorti

Oogmasker Colombina Mozart uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.834 - Colombina Morte

Oogmasker Colombina Morte uitgevoerd in wit/zwart. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.835 - Colombina Mamo assorti

Oogmasker Colombina Mamo uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.836 - Colombina Madras assorti

Oogmasker Colombina Madras uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.840 - Gatto Grezzo wit

Oogmasker Gatto Grezzo uitgevoerd in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.841 - Gatto Ricamo Berta assorti

Oogmasker Gatto Ricamo Berta uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.849 - Gatto Morte

Oogmasker Gatto Morte uitgevoerd in wit/zwart. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.850 - Volto Ricamo Arcobaleno bianco multi

Masker Volto Ricamo Arcobaleno Bianca uitgevoerd in wit met verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)