Venetiaanse maskers

Sorteren op

63.750 - Colombina nuvola grezzo wit

Oogmasker Colombina nuvola grezzo uitgevoerd in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.753 - Colombina nuvola madras (assorti)

Oogmasker Colombina nuvola madras uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.761 - Colombina joker musica (assorti)

Oogmasker Colombina joker musica uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.762 - Colombina joker gesso (assorti)

Oogmasker Colombina joker gesso uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.802 - Colombina kre (assorti)

Oogmasker Colombina kre uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.804 - Colombina grezza wit

Oogmasker Colombina grezza uitgevoerd in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.805 - Colombina musica (assorti)

Oogmasker Colombina musica uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.807 - Colombina sinfonia goud

Oogmasker Colombina sinfonia uitgevoerd in goud. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.809 - Colombina punta grezza wit

Oogmasker Colombina punta grezza uitgevoerd in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.810 - Colombina punta star (assorti)

Oogmasker Colombina punta star uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.811 - Colombina punta Mozart (assorti)

Oogmasker Colombina punta Mozart uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.815 - Colombina onda grezza wit

Oogmasker Colombina onda grezze uitgevoerd in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.816 - Colombina onda star (assorti)

Oogmasker Colombina onda star uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.817 - Colombina onda Mozart (assorti)

Oogmasker Colombina onda Mozart uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.831 - Colombina Iris (assorti)

Oogmasker Colombina Iris uitgevoerd in zwart/goud en zwart/zilver. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden of zilveren details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.832 - Colombina gesso (assorti)

Oogmasker Colombina gesso uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.833 - Colombina Mozart (assorti)

Oogmasker Colombina Mozart uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.834 - Colombina morte

Oogmasker Colombina morte uitgevoerd in wit/zwart. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.835 - Colombina mamo (assorti)

Oogmasker Colombina mamo uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.836 - Colombina madras (assorti)

Oogmasker Colombina madras uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).

63.840 - Gatto grezzo wit

Oogmasker Gatto grezzo uitgevoerd in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.841 - Gatto ricamo berta assorti

Oogmasker Gatto ricamo berta uitgevoerd in een assorti van kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.849 - Gatto morte

Oogmasker Gatto morte uitgevoerd in wit/zwart. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat)

63.850 - Volto ricamo arcobaleno bianco (assorti)

Masker Volto ricamo arcobaleno bianco uitgevoerd in wit met verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish (volwassen maat).