Venetiaanse maskers

Sorteren op
Tonen per pagina

63.762 - Colombina joker gesso (assorti)

Oogmasker Colombina joker gesso in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.802 - Colombina kre (assorti)

Oogmasker Colombina kre in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.804 - Colombina grezza wit

Oogmasker Colombina grezza in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.809 - Colombina punta grezza wit

Oogmasker Colombina punta grezza in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.810 - Colombina punta star (assorti)

Oogmasker Colombina punta star in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.811 - Colombina punta Mozart (assorti)

Oogmasker Colombina punta Mozart in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.815 - Colombina onda grezza wit

Oogmasker Colombina onda grezze in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.816 - Colombina onda star (assorti)

Oogmasker Colombina onda star in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.817 - Colombina onda Mozart (assorti)

Oogmasker Colombina onda Mozart in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.831 - Colombina Iris (assorti)

Oogmasker Colombina Iris in zwart/goud en zwart/zilver. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden of zilveren details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.832 - Colombina gesso (assorti)

Oogmasker Colombina gesso in een verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.834 - Colombina morte

Oogmasker Colombina morte in wit/zwart. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.835 - Colombina mamo (assorti)

Oogmasker Colombina mamo in een verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.840 - Gatto grezzo wit

Oogmasker Gatto grezzo in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.841 - Gatto ricamo berta assorti

Oogmasker Gatto ricamo berta in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.849 - Gatto morte

Oogmasker Gatto morte in wit/zwart. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.850 - Volto ricamo arcobaleno bianco (assorti)

Masker Volto ricamo arcobaleno bianco in wit met verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.851 - Volto gesso (assorti)

Masker Volto gesso in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.853 - Volto grezzo wit

Masker Volto grezzo in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.856 - Volto madras (assorti)

Masker Volto madras in verschillende kleuren. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.860 - Farfalla grezzo wit

Masker farfalla grezzo in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.883 - Capitano grezzo wit

Oogmasker Capitano grezzo in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.889 - Capitano morte

Oogmasker Capitano morte in wit/zwart. Het masker is handgemaakt in Venetië, heeft gouden details en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.

63.902 - Joker grezzo wit

Masker Joker grezzo in wit. Het masker is handgemaakt in Venetië en kan vastgemaakt worden met een zwart lint met satijnen finish.