Theaterpruiken

Sorteren op
Tonen per pagina

34.211 - Theaterpruik afro zwart kanekalon

Luxe theaterpruik voor zowel dames als heren uitgevoerd in zwart kanekalon. Dit model heeft een grote afro. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.212 - Theaterpruik afro blond kanekalon

Luxe theaterpruik voor zowel dames als heren uitgevoerd in blond kanekalon. Dit model heeft een grote afro. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.213 - Theaterpruik afro bruin kanekalon

Luxe theaterpruik voor zowel dames als heren uitgevoerd in bruin kanekalon. Dit model heeft een grote afro. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.231 - Theaterpruik kort-steil donkerbruin kane

Luxe theaterpruik voor zowel dames als heren uitgevoerd in donkerbruin kanekalon. Deze pruik heeft een kort en steil model. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.232 - Theaterpruik kort-steil blond kanekalon

Luxe theaterpruik voor zowel dames als heren uitgevoerd in blond kanekalon. Deze pruik heeft een kort en steil model. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.241 - Theaterpruik rebel zwart kanekalon

Luxe theaterpruik voor zowel dames als heren uitgevoerd in zwart kanekalon. Deze pruik heeft een tot boven de schouders vallend model met pony. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.252 - Theaterpruik heer-kort blond kanekalon

Luxe theaterpruik voor heren uitgevoerd in blond kanekalon. Deze pruik heeft een lichte slag en een schuine pony. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.262 - Theaterpruik matje blond kanekalon

Luxe theaterpruik voor heren uitgevoerd in blond kanekalon. Deze pruik heeft een lange mat en volume aan de bovenkant. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.273 - Theaterpruik lang-golf roodbruin kanekal

Luxe theaterpruik voor zowel dames als heren uitgevoerd in roodbruin kanekalon. Deze pruik heeft een lang golfend model. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.283 - Theaterpruik halflang-golf rood kanekalo

Luxe theaterpruik voor zowel dames als heren uitgevoerd in rood kanekalon. Deze pruik heeft een lang golfend model. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.291 - Theaterpruik pony-kort zwart kanekalon

Luxe theaterpruik voor zowel dames als heren uitgevoerd in zwart kanekalon. Deze pruik heeft een kort model met pony. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.292 - Theaterpruik pony-kort blond kanekalon

Luxe theaterpruik voor zowel dames als heren uitgevoerd in blond kanekalon. Deze pruik heeft een kort model met pony. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.300 - Theaterpruik kuif grijs kanekalon

Luxe theaterpruik voor heren uitgevoerd in grijs kanekalon. Deze pruik heeft een hoge kuif. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.302 - Theaterpruik kuif blond kanekalon

Luxe theaterpruik voor heren uitgevoerd in blond kanekalon. Deze pruik heeft een hoge kuif. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.311 - Theaterpruik rocker zwart kanekalon

Luxe theaterpruik voor heren uitgevoerd in zwart kanekalon. Deze pruik heeft een hoge kuif en lange bakkebaarden. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.322 - Theaterpruik pony-halflang blond kanekal

Luxe theaterpruik voor dames uitgevoerd in blond kanekalon. Deze pruik valt tot op de schouders en krult naar buiten aan de onderkant. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.323 - Theaterpruik pony-halflang bruin kanekal

Luxe theaterpruik voor dames uitgevoerd in bruin kanekalon. Deze pruik valt tot op de schouders en krult naar buiten aan de onderkant. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.331 - Theaterpruik pony-lang donkerbruin kanek

Luxe theaterpruik voor dames uitgevoerd in donkerbruin kanekalon. Deze pruik heeft een lang model met pony. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.332 - Theaterpruik pony-lang blond kanekalon

Luxe theaterpruik voor dames uitgevoerd in blond kanekalon. Deze pruik heeft een lang model met pony. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.342 - Theaterpruik beehive blond kanekalon

Luxe theaterpruik voor dames uitgevoerd in blond kanekalon. Deze pruik heeft een hoog model. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.343 - Theaterpruik beehive auburn kanekalon

Luxe theaterpruik voor dames uitgevoerd in auburn kanekalon. Deze pruik heeft een hoog model. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.352 - Theaterpruik Marcel-wave blond kanekalon

Luxe theaterpruik voor dames uitgevoerd in blond kanekalon. Deze pruik heeft een kort model en is voorzien van de bekende 'marcel wave'. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.362 - Theaterpruik Marilyn blond kanekalon

Luxe theaterpruik voor dames uitgevoerd in blond kanekalon. Deze pruik heeft een Marilyn Monroe-model. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.

34.371 - Theaterpruik punk zwart kanekalon

Luxe theaterpruik voor zowel dames als heren uitgevoerd in zwart kanekalon. Deze pruik valt tot op de schouders en heeft een punkkapsel met veel volume aan de bovenkant. Kanekalon is een hoogwaardig kunsthaar dat wordt vervaardigd door de Japanse firma Kaneka. Kanekalon is van zichzelf brandvertragend.