Superstar potloden

Sorteren op
Tonen per pagina

S139-95.069 - Dermatographe potlood wit

Dermatographe potlood wit. Voor het aflijnen van te schminken vlakken, gelaatstrekken, oogwimperbelijning, wenkbrauwbelijning, lipbelijning enzovoorts. In fijne, niet te harde kajal-kwaliteit.

S139-95.070 - Dermatographe potlood zwart

Dermatographe potlood zwart. Voor het aflijnen van te schminken vlakken, gelaatstrekken, oogwimperbelijning, wenkbrauwbelijning, lipbelijning enzovoorts. In fijne, niet te harde kajal-kwaliteit. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

S139-95.099 - Dermatographe potlood bruin

Dermatographe potlood bruin. Voor het aflijnen van te schminken vlakken, gelaatstrekken, oogwimperbelijning, wenkbrauwbelijning, lipbelijning enzovoorts. In fijne, niet te harde kajal-kwaliteit.

S139-95.112 - Dermatographe potlood blauw

Dermatographe potlood blauw. Voor het aflijnen van te schminken vlakken, gelaatstrekken, oogwimperbelijning, wenkbrauwbelijning, lipbelijning enzovoorts. In fijne, niet te harde kajal-kwaliteit.

S139-95.122 - Dermatographe potlood jongrood

Dermatographe potlood jongrood. Voor het aflijnen van te schminken vlakken, gelaatstrekken, oogwimperbelijning, wenkbrauwbelijning, lipbelijning enzovoorts. In fijne, niet te harde kajal-kwaliteit.

S139-95.127 - Dermatographe potlood oudrood

Dermatographe potlood oudrood. Voor het aflijnen van te schminken vlakken, gelaatstrekken, oogwimperbelijning, wenkbrauwbelijning, lipbelijning enzovoorts. In fijne, niet te harde kajal-kwaliteit.