Sinterklaas Haarwerk

Sorteren op

34.101 - Baardstel TV-Sint buffel (yak)

Baardstel TV-Sint Buffelhaar (Yakhaar). Baard + pruik + snor + wenkbrauwen van Yakhaar. Fijn getrenst en handgeknoopt. Door het gebruik van een verlengd kinmontuur is de baard langer dan het haar en heeft de baard een goed dekking! Comedia kwaliteitshaarwerk!

34.102 - Baardstel TV-Sint buffel (yak) lang

Baardstel TV-Sint Buffelhaar (Yakhaar). Baard + pruik + snor + wenkbrauwen van Yakhaar. Fijn getrenst en handgeknoopt. Door het gebruik van extra lang haar is is een verlengd kinmontuur niet nodig en is de pruik extra lang! Comedia kwaliteitshaarwerk!

34.103 - Baardstel TV-Sint buffel (yak) deluxe

Baardstel TV-Sint Buffelhaar (Yakhaar). Baard + pruik + snor + wenkbrauwen van Yakhaar. Fijn getrenst en handgeknoopt. Door het gebruik van een verlengd kinmontuur is de baard langer dan het haar en heeft de baard een goed dekking! Van deze Deluxe uitvoering zijn de snor en wenkbrauwen extra fijn geknoopt op huidkleurige filmtule. Dit stel is professioneel geonduleerd door Sint's eigen Nederlandse kapper! Comedia kwaliteitshaarwerk!

34.104 - Baardstel TV-Sint buffel(yak)deluxe lang

Baardstel TV-Sint Buffelhaar (Yakhaar). Baard + pruik + snor + wenkbrauwen van Yakhaar. Fijn getrenst en handgeknoopt. Door het gebruik van extra lang haar is is een verlengd kinmontuur niet nodig en is de pruik extra lang! Van deze Deluxe uitvoering zijn de snor en wenkbrauwen extra fijn geknoopt op huidkleurige filmtule. Dit stel is professioneel geonduleerd door Sint's eigen Nederlandse kapper! Comedia kwaliteitshaarwerk!

34.105 - Baardstel TV-Sint buffel (yak) tule

Baardstel TV-Sint Buffelhaar (Yakhaar) met tule. Baard + pruik + snor + wenkbrauwen van Yakhaar. De pruik is voorzien een tule voorrand, de snor en wenbrauwen zijn op fijne tule geknoopt. Door het gebruik van extra lang Yakhaar is een verlengd kinmontuur niet nodig en is de pruik extra lang! Van deze Deluxe uitvoering zijn de snor en wenkbrauwen extra fijn geknoopt op huidkleurige filmtule. Comedia kwaliteitshaarwerk!

34.106 - Baardstel TV-Sint buffel(yak)tule deluxe

Baardstel TV-Sint Buffelhaar (Yakhaar) met tule. Baard + pruik + snor + wenkbrauwen van Yakhaar. De pruik is voorzien een tule voorrand, de snor en wenbrauwen zijn op fijne tule geknoopt. Door het gebruik van extra lang Yakhaar is een verlengd kinmontuur niet nodig en is de pruik extra lang! Dit stel is professioneel geonduleerd door Sint's eigen Nederlandse kapper! Comedia kwaliteitshaarwerk!

34.108 - Baardstel Sinterklaas buffelhaar (yak)

Baard + pruik + vaste snor van buffelhaar (Yak) in een eenvoudige uitvoering. Baard met kinmontuur, pruik met pony.

34.119 - Baardstel P krulsnor kanekalon

Het originele Baardstel P (met krulsnor).

34.121 - Baardstel P nieuw kanekalon

Het originele vernieuwde Baardstel P (met rechte vaste snor).