Rubberen maskers

Sorteren op
Tonen per pagina

60.011 - Masker screamer

Masker screamer in rubber. Het masker heeft een zwarte stoffen kap en bedekt het gehele hoofd. Perfect voor oa. Halloween!

60.020 - Masker koning

Masker koning in rubber. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht, heeft een lange baard van imitatie haar en een stoffen kroon. Door het lange haar aan de achterkant van het masker is het achterhoofd bedekt.

60.021 - Masker Dracula

Rubberen masker Dracula. Het masker heeft krullend zwart/wit imitatie haar en bedekt het gehele hoofd. Perfect voor oa. Halloween!

60.023 - Masker oma

Masker oma in rubber. Het masker heeft imitatie haar in een nette knot en bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd.

60.024 - Masker opa

Masker opa uitgevoerd in rubber. Het masker heeft gemĂȘleerd imitatie haar met krulletjes en bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd.

60.029 - Masker heks met hoed

Masker heks met hoed in rubber. Het masker heeft imitatie haar, een rubberen heksenhoed en bedekt het gehele hoofd.

60.031 - Masker tovenaar

Rubberen masker tovenaar. Het masker valt tot boven de mond, heeft imitatie haar, een tovenaarshoed en extra haar om een baard mee te maken. Perfect voor oa. Halloween!

60.032 - Masker skelet

Rubberen masker skelet. Het masker bedekt het gehele hoofd met een stoffen kap. Perfect voor oa. Halloween!

60.034 - Masker popstar

Masker popstar in rubber. Het masker heeft fel paars imitatie haar in een lange staart en bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd.

60.035 - Masker gorilla

Masker gorilla in rubber. Het masker heeft imitatie haar en bedekt het gehele hoofd.

60.036 - Masker mr. Pig

Masker mr. Pig in rubber. Het masker heeft gekruld imitatie haar en bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd.

60.047 - Masker Johnny

Masker Johnny in rubber. Het masker heeft imitatie haar en bedekt het gehele hoofd.

60.051 - Masker duivel

Rubberen masker duivel. Het masker heeft imitatie haar, een snor en een sik en bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd. Perfect voor oa. Halloween!

60.053 - Half-masker varken

Rubberen half-masker varken. Dit masker bedekt je gezicht voor de helft, de mond is vrij. Met handig elastiek. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.054 - Half-masker koe

Rubberen half-masker koe. Dit masker bedekt je gezicht voor de helft, de mond is vrij. Met handig elastiek. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.056 - Half-masker monster

Rubberen half-masker monster. Dit masker bedekt je gezicht voor de helft, de mond is vrij. Met handig elastiek. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.057 - Half-masker Dracula

Rubberen half-masker Dracula. Dit masker bedekt je gezicht voor de helft, de mond is vrij. Met handig elastiek. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.058 - Half-masker zeerover

Rubberen half-masker zeerover. Dit masker bedekt je gezicht voor de helft, de mond is vrij. Met handig elastiek. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.059 - Half-masker duivel

Rubberen half-masker duivel. Dit masker bedekt je gezicht voor de helft, de mond is vrij. Met handig elastiek. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.060 - Half-masker skelet

Rubberen half-masker skelet. Dit masker bedekt je gezicht voor de helft, de mond is vrij. Met handig elastiek. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.063 - Masker viking

Masker viking in rubber. Het masker heeft imitatie haar en bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd.

60.065 - Masker spook oma

Rubberen masker spook oma. Het masker heeft grijs imitatie haar in een nette knot en bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd. Perfect voor oa. Halloween!

60.066 - Half-masker konijn

Rubberen half-masker konijn. Dit masker bedekt je gezicht voor de helft, de mond is vrij. Met handig elastiek. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.067 - Half-masker hond

Rubberen half-masker hond. Dit masker bedekt je gezicht voor de helft, de mond is vrij. Met handig elastiek. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!