Plastic maskers

Sorteren op

61.010 - Masker Fading eye gouze ghoul

Masker fading eye gouze ghoul uitgevoerd in plastic, bedekt met stof. Het masker beschikt over een special effect met licht waardoor de ogen rood kunnen gloeien. Let op: 3 AA-batterijen voor nodig! (volwassen maat)

61.020 - Maskerkap rood/wit ass

Maskerkap van stof in een uitvoering van rood/zwart en paars/wit. De maskerkap zit geheel over het hoofd (volwassen maat)

61.030 - Masker V plastic

Masker V uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.031 - Masker Saw plastic

Masker Saw uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.032 - Masker Jason plastic

Masker Jason uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.033 - Masker marmer plastic

Masker marmer uitgevoerd in plastic in een assorti van kleuren. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.034 - Masker clown plastic

Masker clown uitgevoerd in plastic in een assorti van soorten. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.035 - Masker ogar plastic

Masker ogar uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.036 - Masker metal man plastic

Masker metal man uitgevoerd in plastic. Komt in het goud en zilver. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.037 - Masker ghost plastic

Masker ghost uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.038 - Masker Hannibal plastic

Masker Hannibal uitgevoerd in plastic. Komt in het goud en zilver. Het masker bedekt alleen de mond en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.039 - Masker Skull plastic

Masker skull uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.040 - Masker Kiss plastic

Masker Kiss uitgevoerd in plastic in een assorti van soorten. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.100 - Masker Beer plastic

Masker beer uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.101 - Masker Tijger plastic

Masker tijger uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.102 - Masker Ezel plastic

Masker ezel uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.103 - Masker Zebra plastic

Masker zebra uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.104 - Masker Giraf plastic

Masker giraf uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.105 - Masker Raaf plastic

Masker raaf uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.106 - Masker Olifant plastic

Masker olifant uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.108 - Masker Aap plastic

Masker aap uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.111 - Masker Paard plastic

Masker paard uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.112 - Masker Konijn plastic

Masker konijn uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)

61.113 - Masker Kip plastic

Masker kip uitgevoerd in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat)