Plastic maskers

Sorteren op

61.010 - Masker fading eye gouze ghoul

Masker fading eye gouze ghoul in plastic, bedekt met stof. Het masker beschikt over een special effect met licht waardoor de ogen rood kunnen gloeien. Let op: 3 AA-batterijen nodig! (volwassen maat).

61.020 - Maskerkap rood/zwart paars/wit (assorti)

Maskerkap van stof in een uitvoering van rood/zwart en paars/wit. De maskerkap zit geheel over het hoofd (volwassen maat).

61.030 - Masker V (plastic)

Masker V in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.031 - Masker Saw (plastic)

Masker Saw in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.032 - Masker Jason (plastic)

Masker Jason in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.033 - Masker marmer (plastic, assorti)

Masker marmer in plastic in verschillende kleuren. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.034 - Masker clown (plastic, assorti)

Masker clown in plastic in verschillende soorten. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.035 - Masker Ogar (plastic)

Masker Ogar in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.036 - Masker metal man (plastic)

Masker metal man in plastic. Komt in het goud en zilver. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.037 - Masker ghost (plastic)

Masker ghost in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.038 - Masker Hannibal (plastic)

Masker Hannibal in plastic. Komt in het goud en zilver. Het masker bedekt alleen de mond en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.039 - Masker skull (plastic)

Masker skull in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.040 - Masker Kiss (plastic)

Masker Kiss in plastic in verschillende soorten. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.100 - Masker beer (plastic)

Masker beer in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.101 - Masker tijger (plastic)

Masker tijger in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.102 - Masker ezel (plastic)

Masker ezel in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.103 - Masker zebra (plastic)

Masker zebra in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.104 - Masker giraffe (plastic)

Masker giraffe in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.105 - Masker raaf (plastic)

Masker raaf in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.106 - Masker olifant (plastic)

Masker olifant in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.108 - Masker aap (plastic)

Masker aap in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.111 - Masker paard (plastic)

Masker paard in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.112 - Masker konijn (plastic)

Masker konijn in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).

61.113 - Masker kip (plastic)

Masker kip in plastic. Het masker bedekt alleen de voorkant van het gezicht en zit vast met een elastiek (volwassen maat).