Maskers

Sorteren op
Tonen per pagina

60.011 - Masker screamer

Rubberen masker screamer. Het masker heeft een zwarte stoffen kap en bedekt het gehele hoofd. Perfect voor oa. Halloween!

60.021 - Masker Dracula

Rubberen masker Dracula. Het masker heeft krullend zwart/wit imitatie haar en bedekt het gehele hoofd. Perfect voor oa. Halloween!

60.031 - Masker tovenaar

Rubberen masker tovenaar. Het masker valt tot boven de mond, heeft imitatie haar, een tovenaarshoed en extra haar om een baard mee te maken. Perfect voor oa. Halloween!

60.032 - Masker skelet

Rubberen masker skelet. Het masker bedekt het gehele hoofd met een stoffen kap. Perfect voor oa. Halloween!

60.051 - Masker duivel

Rubberen masker duivel. Het masker heeft imitatie haar, een snor en een sik en bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd. Perfect voor oa. Halloween!

60.056 - Half-masker monster

Rubberen half-masker monster. Dit masker bedekt je gezicht voor de helft, de mond is vrij. Met handig elastiek. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.057 - Half-masker Dracula

Rubberen half-masker Dracula. Dit masker bedekt je gezicht voor de helft, de mond is vrij. Met handig elastiek. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.058 - Half-masker zeerover

Rubberen half-masker zeerover. Dit masker bedekt je gezicht voor de helft, de mond is vrij. Met handig elastiek. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.059 - Half-masker duivel

Rubberen half-masker duivel. Dit masker bedekt je gezicht voor de helft, de mond is vrij. Met handig elastiek. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.060 - Half-masker skelet

Rubberen half-masker skelet. Dit masker bedekt je gezicht voor de helft, de mond is vrij. Met handig elastiek. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.065 - Masker spook oma

Rubberen masker spook oma. Het masker heeft grijs imitatie haar in een nette knot en bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd. Perfect voor oa. Halloween!

60.080 - Masker crazy clown

Rubberen masker crazy clown. Het masker heeft vurig imitatie haar en bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd. Perfect voor oa. Halloween!

60.082 - Masker bos-duivel

Rubberen masker bos-duivel. Het masker bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd en heeft een elastiek zodat het goed blijft zitten. Perfect voor oa. Halloween!

60.097 - Duivelshanden

Zwarte handschoenen van stof met rubberen rode afwerking van duivelshanden. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.099 - Skelet handen

Zwarte handschoenen van stof met rubberen witte afwerking van skelet handen. Perfect voor oa. Halloween en carnaval!

60.216 - Masker wolf

Rubberen masker wolf. Het masker bedekt het gehele hoofd en heeft imitatie haar. Perfect voor oa. Halloween!

60.226 - Masker doodskop met hals

Rubberen masker doodskop met hals. Het masker bedekt aan de achterkant alleen het hoofd maar bedekt aan de voorkant ook de gehele hals. Perfect voor oa. Halloween!

60.228 - Masker rode duivel

Rubberen masker rode duivel. Het masker bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd. Perfect voor oa. Halloween!

60.232 - Masker freak

Rubberen masker freak. Het masker heeft krullend imitatie haar in een staart, bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd en heeft een elastiek zodat het goed blijft zitten. Perfect voor oa. Halloween!

60.235 - Masker Wolverine

Rubberen masker Wolverine. Het masker heeft imitatie haar en bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd. Perfect voor oa. Halloween!

60.236 - Masker The Joker

Rubberen masker The Joker. Het masker heeft imitatie haar en bedekt alleen de voorkant van het gezicht. Perfect voor oa. Halloween!

60.238 - Masker monster van Frankenstein

Rubberen masker monster van Frankenstein. Het masker heeft imitatie haar, bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd en heeft een elastiek zodat het goed blijft zitten. Perfect voor oa. Halloween!

60.239 - Masker Hannibal

Rubberen masker Hannibal. Het masker heeft imitatie haar en bedekt het hoofd voor 3/4e, dus: tot op het achterhoofd. Perfect voor oa. Halloween!

60.246 - Masker half verbrand gezicht

Rubberen masker half verbrand gezicht. Het masker heeft imitatie haar en bedekt alleen de voorkant van het gezicht. Perfect voor oa. Halloween!