(Folie)ballonnen en slingers

Sorteren op
Tonen per pagina

12.130 - Vlaggenlijn 'Geslaagd' (6m)

Vlaggenlijn met plastic vlaggetjes, bedrukt met geslaagd. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van 6 meter. Perfect voor een geslaagd feest!

12.131 - Wenslijn 'Hoera Geslaagd'

Wenslijn van karton met de tekst: 'Hoera Geslaagd'. Perfect voor een geslaagd feest!

14.101 - Feestbord 'Hoera Geslaagd'

Feestbord van karton met de tekst: 'Hoera Geslaagd'. Perfect voor een geslaagd feest!

72.553 - Ballonnen 'Hoera Geslaagd' (Ø30cm, 8st)

Ballonnen in verschillende kleuren bedrukt met de tekst 'Hoera Geslaagd'. Deze verpakking bevat 8 stuks geleverd in een headerbag. 12' ballonnen (30cm), geschikt voor lucht- en heliumvulling. Perfect voor een geslaagd feest!

AM3771601 - Folieballon graduation (43cm)

Folieballon graduation. Deze folieballon heeft een grootte van 43cm en kan zowel met lucht als met helium worden gevuld. Wanneer de ballon gevuld wordt met helium, blijft hij zweven. Perfect voor een geslaagd feest!

AM3935001 - Folieballon 'Congratulations' (43cm)

Folieballon 'Congratulations'. Deze folieballon heeft een grootte van 43cm en kan zowel met lucht als met helium worden gevuld. Wanneer de ballon gevuld wordt met helium, blijft hij zweven. Perfect voor een geslaagd feest!

AM3935201 - Folieballon 'You're a star' (43cm)

Folieballon 'You're A Star'. Deze folieballon heeft een grootte van 43cm en kan zowel met lucht als met helium worden gevuld. Wanneer de ballon gevuld wordt met helium, blijft hij zweven. Perfect voor een geslaagd feest!

AM3935301 - Folieballon congrats dipllama (43cm)

Folieballon congrats dipllama. Deze folieballon heeft een grootte van 43cm en kan zowel met lucht als met helium worden gevuld. Wanneer de ballon gevuld wordt met helium, blijft hij zweven. Perfect voor een geslaagd feest!

AM3940501 - Folieballon grad unicorn SuperShape

Folieballon grad unicorn SuperShape XL. Deze folieballon kan zowel met lucht als met helium worden gevuld. Wanneer de ballon gevuld wordt met helium, blijft hij zweven. Perfect voor een geslaagd feest!

AM3940601 - Folieballon 'Hello Grad' SuperShape

Folieballon 'Hello Grad' SuperShape XL. Deze folieballon kan zowel met lucht als met helium worden gevuld. Wanneer de ballon gevuld wordt met helium, blijft hij zweven. Perfect voor een geslaagd feest!

AM3956801 - Folieballon 'Congrats' (43cm)

Folieballon 'Congrats'. Deze folieballon heeft een grootte van 43cm en kan zowel met lucht als met helium worden gevuld. Wanneer de ballon gevuld wordt met helium, blijft hij zweven. Perfect voor een geslaagd feest!

N00782-01 - Folieballon 'Hip Hip Hooray Grad' (79cm)

Folieballon 'Hip Hip Hooray Graduate'. Deze folieballon heeft een grootte van 79cm en kan zowel met lucht als met helium worden gevuld. Wanneer de ballon gevuld wordt met helium, blijft hij zweven. Perfect voor een geslaagd feest!

N00783-01 - Folieballon Congrats Smarty Pants (84cm)

Folieballon 'Congrats Smarty Pants!'. Deze folieballon heeft een grootte van 84cm en kan zowel met lucht als met helium worden gevuld. Wanneer de ballon gevuld wordt met helium, blijft hij zweven. Perfect voor een geslaagd feest!