Accessoires

Sorteren op

B64287 - Ketting parels roze

Ketting parels roze

B64310 - Kettingen hartjes

Kettingen hartjes (2 kettingen in 2 keuren)

46.133 - Handschoen roze spandex (40cm)

Handschoen van spandex uitgevoerd in roze. De handschoen heeft een totale lengte van 40cm (volwassen maat)

46.143 - Handschoen roze spandex (60cm)

Handschoen van spandex uitgevoerd in roze. De handschoen heeft een totale lengte van 60cm (volwassen maat)

46.152 - Handschoenen roze satijn luxe (40cm)

Luxe handschoen van polyamide uitgevoerd in een roze satijn look. De handschoen heeft een totale lengte van 40cm (volwassen maat)

46.154 - Handschoenen fuchsia satijn luxe (40cm)

Luxe handschoen van polyamide uitgevoerd in een fuchsia satijn look. De handschoen heeft een totale lengte van 40cm (volwassen maat)

46.173 - Handschoenen fuchsia satijn luxe (60cm)

Luxe handschoen van polyamide uitgevoerd in een fuchsia satijn look. De handschoen heeft een totale lengte van 60cm (volwassen maat)

46.183 - Handschoenen fuchsia satijn luxe (20cm)

Luxe handschoen van polyamide uitgevoerd in een fuchsia satijn look. De handschoen heeft een totale lengte van 20cm (volwassen maat)

46.195 - Nethandschoenen middel licht roze

Middel nethandschoen van chinlon uitgevoerd in licht roze. De handschoen is vingerloos en heeft een totale lengte van 21cm (volwassen maat)

46.197 - Nethandschoenen middel fluor pink

Middel nethandschoen van chinlon uitgevoerd in fluor pink. De handschoen is vingerloos en heeft een totale lengte van 21cm (volwassen maat)

46.203 - Nethandschoen fluor pink kort vingerloos

Korte nethandschoen van polyamide uitgevoerd in fluor roze. De handschoen is vingerloos en heeft een totale lengte van 10cm(volwassen maat)

46.209 - Nethandschoen fluor pink lang vingerloos

Lange nethandschoen van polyamide uitgevoerd in fluor roze. De handschoen is vingerloos en heeft een totale lengte van 30cm(volwassen maat)

46.215 - Handschoenen roze pailletten

Handschoen van polyamide uitgevoerd in roze met roze pailletten. De handschoen heeft een totale lengte van ongeveer 23cm (volwassen maat)

46.235 - Vingerloze handschoenen fluor pink

Handschoen van polyacryl uitgevoerd in fluor roze. De handschoen is vingerloos en heeft een totale lengte van 20cm (volwassen maat)

46.251 - Handschoenen softy fluor pink

Handschoen van 'pluizig' polyester uitgevoerd in fluor roze. De handschoen heeft een totale lengte van 20cm (volwassen maat)

46.328 - Panty grote gaten fluor pink (mt S/M)

Panty van polyamide uitgevoerd in fluor roze met grote gaten. De panty is in maat S/M en is rekbaar (volwassen maat)

46.329 - Panty grote gaten fluor pink (mt L/XL)

Panty van polyamide uitgevoerd in fluor roze met grote gaten. De panty is in maat L/XL en is rekbaar (volwassen maat)

46.346 - Netpanty fluor roze fijn (mt S/M)

Netpanty van polyamide uitgevoerd in fluor roze met een fijn ruitpatroon. De panty is in maat S/M en is rekbaar (volwassen maat)

46.347 - Netpanty fluor roze fijn (mt L/XL)

Netpanty van polyamide uitgevoerd in fluor roze met een fijn ruitpatroon. De panty is in maat L/XL en is rekbaar (volwassen maat)

46.362 - Kousen roze met strik

Kousen van polyamide uitgevoerd in roze met een grote roze strik aan de bovenkant. De kousen blijven zitten door een rekbare elastieken band (volwassen maat)

46.364 - Kousen fluor roze met strik

Kousen van polyamide uitgevoerd in fluor roze met een grote fluor roze strik aan de bovenkant. De kousen blijven zitten door een rekbare elastieken band (volwassen maat)

46.383 - Netpanty fluor roze grof (mt S/M)

Netpanty van polyamide uitgevoerd in fluor roze met een grof ruitpatroon. De panty is in maat S/M en is rekbaar (volwassen maat)

46.384 - Netpanty fluor roze grof (mt L/XL)

Netpanty van polyamide uitgevoerd in fluor roze met een grof ruitpatroon. De panty is in maat L/XL en is rekbaar (volwassen maat)

46.387 - Netpanty cerise grof (mt S/M)

Netpanty van polyamide uitgevoerd in cerise met een grof ruitpatroon. De panty is in maat S/M en is rekbaar (volwassen maat)