46.651 - Tiroler sjaal edelweiss navy

Navy katoenen sjaal met patroon. De sjaal heeft een doorsnee van 50cm.
Beschikbaarheid: Op voorraad
EAN: 8718051601399
Navy katoenen sjaal met patroon. De sjaal heeft een doorsnee van 50cm.
Klanten die dit kochten, kochten ook..

GR18008R - Folieballon hart rood (46cm)

Folieballon hart rood. Deze folieballon heeft een grootte van 46cm en kan zowel met lucht als met helium worden gevuld. Wanneer de ballon gevuld wordt met helium, blijft hij zweven.

S139-84.161 - Aqua facepaint line white (16gr)

Aqua facepaint 16gr intensief wit. Waterschmink, geschikt voor zowel gezicht als lichaam, werkt als waterverf en is daarom zonder al teveel ervaring op grimegebied door iedereen te gebruiken voor het al snel verkrijgen van doeltreffende huidbeschilderingen. De make-up is compact in doosjes geperst en is volkomen vetvrij en kan met behulp van een vochtig sponsje en/of penseeltje aangemengd worden. Snel en gelijkmatig uitstrijken op de huid geeft na droging een mat intensief kleureffect, wat nagenoeg niet afgeeft. De verschillende kleuren zijn onderling mengbaar en gemakkelijk met water en zeep te verwijderen.

S139-84.163 - Aqua facepaint line black (16gr)

Aqua facepaint 16gr intensief zwart. Waterschmink, geschikt voor zowel gezicht als lichaam, werkt als waterverf en is daarom zonder al teveel ervaring op grimegebied door iedereen te gebruiken voor het al snel verkrijgen van doeltreffende huidbeschilderingen. De make-up is compact in doosjes geperst en is volkomen vetvrij en kan met behulp van een vochtig sponsje en/of penseeltje aangemengd worden. Snel en gelijkmatig uitstrijken op de huid geeft na droging een mat intensief kleureffect, wat nagenoeg niet afgeeft. De verschillende kleuren zijn onderling mengbaar en gemakkelijk met water en zeep te verwijderen.

S139-08 - Grimeersponsje rond (6x3cm)

Los rond grimeersponsje met een afmeting van 6x3cm.